Prijavi se za AKCIJU ČIŠĆENJA u Doboj Istoku povodom SVJETSKOG DANA ČIŠĆENJA!

🌍Svjetski dan čišćenja, globalna inicijativa posvećena borbi protiv zagađenja i otpada, ove godine obilježava se 21. septembra.
Bosna i Hercegovina će biti jedna od zemalja koja se pridružuje ovom pokretu kroz akcije koje će se odvijati na dvadeset lokacija širom zemlje, u organizaciji tima @letsdoitbih

🍀S ponosom najavljujemo da će se i ove godine MFS-EMMAUS pridružiti ovoj važnoj akciji, dajući doprinos očuvanju okoliša. Kroz zajedničko djelovanje volontera, šaljemo snažnu poruku o važnosti održavanja čiste i zdrave životne sredine, a uz to ukazujemo na potrebu rješavanja problema nepropisno odloženog otpada.

📣Pozivamo sve građane Doboj Istoka da nam se pridruže u ovoj akciji i zajedno sa svojim porodicama i prijateljima budu dio globalne inicijative.

🕙Okupljanje je zakazano za 21. septembar na lokaciji Duje, Zlatnih ljiljana 146 (Prihvatni centar Duje). Preuzimanje radnog materijala počinje u 09:30h, a akcija čišćenja trajat će od 10:00h do 12:00h.

Prijave su otvorene do 19. septembra 2024. godine, a možete se prijaviti putem sljedećeg linka:

Prijavni obrazac

📧Za dodatna pitanja i informacije, kontaktirajte nas putem e-maila: mladi@mfs-emmaus.ba

🚮Budimo dio rješenja, pridružite se Svjetskom danu čišćenja i doprinesimo očuvanju naše okoline!