Liderstvo i Komunikacija

Imamo zadovoljstvo pozvati vas da se prijavite za naš nadolazeći trening iz liderstva i komunikacije, koji će se održati 28.09. u Klokotnici. Ovaj trening je namijenjen svima koji žele unaprijediti svoje vještine liderstva i komunikacije, kako bi se uspješnije nosili sa profesionalnim izazovima i unaprijedili svoje lične i profesionalne ciljeve.

Detalji o Treningu:

• Naziv Treninga: Liderstvo i Komunikacija
  • Datum: 28.09.2024.
  • Vrijeme: 09:00 – 17:00
  • Lokacija: Sarajevska 15, Klokotnica (prostorije Leptira)

Ciljevi Treninga:

• Razvijanje ključnih vještina liderstva, uključujući motivaciju tima, donošenje odluka i rješavanje konflikata.
  • Unapređenje komunikacijskih vještina za efikasno izražavanje i aktivno slušanje.
  • Povećanje samopouzdanja u vođenju i vođenju timova.
  • Pružanje alata i tehnika za bolje razumijevanje i upravljanje interpersonalnim odnosima.

Ko može učestvovati:

Trening je otvoren za mlade ljude sa područja Tuzlanskog kantona koji teže poboljšanju svojih vještina u oblasti liderstva i komunikacije.

Kako se prijaviti:

Molimo vas da popunite prijavni obrazac ispod ukoliko želite da prisustvujete treningu najkasnije do 25.09.

Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na mladi@mfs-emmaus.ba  ili telefonom na 035 726 690.

Radujemo se vašoj prijavi i zajedničkom radu na unapređenju vještina koje će vam pomoći u profesionalnom razvoju i uspjehu.

Troškove prijevoza i organizacije treninga snosi organizator.

Podržano od strane US EMBASSY.