fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

πŒπ…π’-π„πŒπŒπ€π”π’ π“πŽπŠπŽπŒ π‘π€πŒπ€π™π€ππ€ ππ‘πˆππ‘π„πŒπˆπŽ 𝐈 ππŽπƒπˆπ‰π„π‹πˆπŽ π•πˆΕ π„ π‡πˆπ‹π‰π€πƒπ€ πˆπ…π“π€π‘π€ 𝐈 ππ‘π„π‡π‘π€πŒππ„ππˆπ‡ ππ€πŠπ„π“π€

Tokom cijelog mjeseca ramazana MFS-EMMAUS je őirom Bosne i Hercegovine, Turske i Sirije podijelio desetine hiljada iftara na kućni prag i organizovao preko pedeset kolektivnih iftara. Za socijalno osjetljivo stanovniőtvo kao i jetimskim porodicama vrőena je podjela ramazanskih paketa.
U vremenu trajanja ramazana niko od uposlenika MFS-EMMAUS-a se ne őtedi, dajući tako svoj maksimum kroz organizovanje, logistiku, pripreme i realizaciju svake prateće aktivnosti. Jedna smo velika i uigrana ekipa spremna na bilo kakav izazov i ponosimo se hiljadama pređenih kilometara u toku jednog mjeseca, kako bi dostavili tople iftarske radosti i pakete ljudima koji su u potrebi.
Ponovo smo imali ogromnu podrΕ‘ku iz cijelog svijeta, ljudi su prepoznali naΕ‘e iskrene namjere i kao Ε‘to je to bila praksa proΕ‘lih godina, podrΕΎali naΕ‘u ideju koju smo temeljito i profesionalno odradili do zadnjeg dana.
Ovim putem joΕ‘ jednom se zahvaljujemo svim naΕ‘im donatorima: graΔ‘anima BiH, BH dijaspori Ε‘irom svijeta kao i brojnim domaΔ‡im i stranim organizacijama, dΕΎematima, privrednim subjektima i udruΕΎenjima koji su svojim uplatama i angaΕΎmanom pomogli sve naΕ‘e aktivnosti tokom ramazana. Zahvaljujemo se i svim pojedincima i neformalnim grupama koji su samostalnim akcijama prikupili značajna sredstva za naΕ‘e ramazanske podjele koje smo realizovali.
Zahvaljujemo se i svim naőim uposlenicima koji su tokom cijelog mjeseca nesebično radili, uložili mnogo truda i vremena kako bi sve bilo besprijekorno organizovano.
Bilo je i ove godine dosta dječijih osmijeha i bajramluka koje smo priredili djeci/jetimima jer smo na njih posebno osjetljivi.
Nekako, uz njihovu sreću naőe duőe su ispunjenije.
DOBRO SE BOLJIM VRAĆA