fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

Federalna uprava policije i OŠ “Mehmed Handžić” iz Ilidže obezbijedili novogodišnje paketiće za svu djecu u MFS-EMMAUS – ovom Internatskom smještaju u Potočarima

Policijski službenici Federalne uprave policije, odsjeka za borbu protiv kompjuterskog kriminala i predstavnici Vijeća roditelja OŠ “Mehmed Handžić” iz Ilidže, posjetili su danas naše kapacitete u Potočarima i uručuli novogodišnje paketiće za djecu u MFS-EMMAUS – ovom Internatskom i Dnevnom centru.

 

Ovi hrabri ljudi iz policije osim što danonoćno brinu o sigurnosti djece u BiH u saradnji sa našim Centrom za sigurni internet, ( SIGURNO DIJETE )na jedan poseban empatijski pristup vole i da obraduju mališane skromnim poklonima. Danas su to bili vrijedni novogodišnji paketići obezbijeđeni u zajedničkoj humanitarnoj akciji sa OŠ “Mehmed Handžić” a sutra već novi vid pažnje i sigurne ruke koja nam je pružena i kada to ne znamo ali u podsvijesti itekako očekujemo i na tome smo zahvalni.

 

Vesela lica naših mališana potvrđuju da su bili i više nego sretni na ovim poklonima a mi se zahvaljujemo svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji.

 

Dobro se boljim vraća!