IFTARI I RAMAZANSKI PAKETI NA KUĆNI PRAG

MFS-EMMAUS dugi niz godina za vrijeme ramazana organizuje i distribuira iftare i ramazanske pakete širom BiH za socijalno osjetljive osobe i naše redovne korisnike. Kako se epidemiološka situacija nije značajno smirila, mi nastavljamo sa našom praksom od prošle godine i podjelom iftara i paketa na kućni prag.
Vi takođe možete podržati pripremu iftara donacijom od 8 KM po jednom iftaru ili donirati jedan paket socijalno osjetljivim osobama, uplatom od 40 KM na naš žiro račun.
Ramazanske pakete ćemo distribuirati širom Bosne i Hercegovine i na ovaj način pružiti podršku velikom broju porodica.
Pomozite nam da dođemo do što većeg broja korisnika kojima je pomoć zaista potrebna a i da obradujemo što veći broj postača koji možda nisu u mogućnosti da pripreme iftar za sebe.
DOBRO SE BOLJIM VRAĆA

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst "MEĐUNARODNI FORUM SOLIDARNOSTI- -EMMAUS BOSNAIHERCEGOVINA Za socijalno osjetljive osobe inaše redovne korisnike. FTAR NA KUĆNI PRAG 8 KM DONIRAJ DONIRAJ NEDNAOS71 DONIRAJ Uni Credit Banka 3383002250449586 RAMAZANSKI PAKET 40 KM Devizni račun: SWIFT: 22 IBAN: BA39 3389 1048 0572 3482 Intesa Sanpaolo Banka 1542001100085746 Devizni račun: SWIFT: UPBKBA 22 IBAN: BA39 1542 0008 5746"