fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

Korisnici MFS – EMMAUS-a uzeli učešće na kulturnoj manifestaciji „Proljeće u Srebrenici“

Korisnici Dnevnog centra i Internatskog smještaja iz Potočara jučer 27.04.2017.godine nastupili su na tradicionalnoj kulturnoj manifestaciji pod nazivom “Proljeće u Srebrenici” koja je održana u Kulturnom centru u Srebrenici. Ovo je treća po redu manifestacija koja se održava u Srebrenici uz zajednički angažman javnih ustanova i drugih organizacija čiji je glavni cilj doprinos razvoju kulture u Srebrenici, buđenje proljeća i obogaćivanje kulturne ponude uz zajednički angažman svih.

———

Kao i protekle dvije godina program su pripremili učenici Prve osnove škole Srebrenica, Područne škole u Potočarima, Osnovne škole “Kosta Todorović” Skelani, Srednjoškolskog centra Srebrenica, Kuća dobrih tonova, Omladinski centar Srebrenica, KUD “Vaso Jovanović” Srebrenica, Dječije obdanište “Poletarac” i Dječija igraonica “ Drugarstvo” iz Potočara, a također i korisnici MFS-EMMAUS-a.

—-

———–SLIKA 1— slika 2

 ———-

Svojom igrom, plesom i glumom i ovaj put su korisnici usluga MFS-EMMAUS-a oduševili mnogobrojnu publiku te su nagrađeni velikim aplauzom.