fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

25. GODIŠNJICA HUMANITARNOG RADA MFS-EMMAUS-a

MFS-EMMAUS danas slavi 25 godina svog postojanja i uspješnog humanitarnog djelovanja na području cijele BiH kao i van granica naše države.
Na svečanom prijemu uz prisustvo brojnih zvanica, donatora i prijatelja MFS-EMMAUS-a kao i ljudi iz kulturnog i političkog života, danas je u konferencijskoj sali restorana “Leptir” u Doboj Istoku prezentovan rad Udruženja u 2023.godini a nakon toga i dodjela zahvalnica, priznanja i specijalnih priznanja za podršku u našem humanitarnom djelovanju.
Svake godine ponavljamo da sve naše humanitarne aktivnosti ne bi bilo moguće realizovati da kao snažan vjetar u leđa nismo imali podršku mnogih organizacija, stranih i domaćih donatora, privrednih subjekata i pojedinaca koji su nas pratili i podržavali sve ove godine.
Danas smo iskoristili priliku i da im se na poseban način zahvalimo na tome.
Veliki broj njih je bio prisutan i danas na obilježavanju godišnjice gdje su iskazali veliku zahvalnost za svu našu požrtvovanost i zalaganje uz obećanja da će i dalje biti naša podrška u narednim godinama.
Dodijelili smo i jubilarna priznanja i nagrade za uposlenike koji su sa nama 10 i 20 godina kroz predan i odgovoran humanitarni rad.