fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

MFS-EMMAUS PRIKUPIO DESETINE TONA KURBANSKOG MESA KOJE ĆEMO ISKORISTITI ZA POTREBE ISHRANE KORISNIKA

Zahvaljujemo se svim domaćim i inostranim donatorima kurbanskog mesa kao i velikom broju fizičkih lica koji su se ponovo odlučili donirati svoj kurban za potrebe naših projekata.

Proteklih dana Kurban bajrama, veliki broj naših uposlenika i volontera iz Doboj Istoka, Srebrenice i Zvornika je bilo angažovano na samom prijemu, sortiranju, obradi i pakovanju mesa i prikupljeno je dovoljno da olakša sav naš iskreni i humanitarni pristup prema korisniku tokom cijele godine.

Uvijek sa puno ljubavi, poput velike porodice što na koncu svega i jesmo, dajemo maksimum od sebe da što brže i kvalitetnije  odradimo prijem i obradu mesa koje će se koristiti za potrebe Prihvatnog centra Duje, Internatskog smještaja za djecu u Potočarima, kroz projekat Jedan obrok dnevno i Narodne kuhinje u Doboju.

Naši timovi za distribuciju su takođe uporedo svim aktivnostima već podijelili nekoliko tona kurbanskog mesa jetimskim i socijalno osjetljivim porodicama, stanovnicima kolektivnih izbjegličkih centara i drugih ljudi u potrebi.

Hvala svima na ukazanom povjerenju. Svaki naš donator je naša produžena ruka humanitarnog rada i trebate biti ponosni na sebe, mi već jesmo na sve Vas.

Hvala Vam!

DOBRO SE BOLJIM VRAĆA

Kolektiv MFS-EMMAUS-a