fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

MFS-EMMAUS TOKOM RAMAZANA PRIPREMIO I PODIJELIO 16.175 IFTARA I URUČIO 9.580 PREHRAMBENIH PAKETA

Tokom cijelog mjeseca ramazana MFS-EMMAUS je širom Bosne i Hercegovine podijelio 16.175 iftara na kućni prag i organizovao na desetine kolektivnih iftara. Za socijalno osjetljivo stanovništvo širom BiH kao i jetimskim porodicama uručeno je 9.580 ramazanskih paketa.

 

U vremenu trajanja ramazana niko od uposlenika MFS-EMMAUS-a se ne štedi, dajući tako svoj maksimum kroz organizovanje, logistiku, pripreme i realizaciju svake prateće aktivnosti. Jedna smo velika i uigrana ekipa spremna na bilo kakav izazov i ponosimo se hiljadama pređenih kilometara u toku jednog mjeseca, kako bi dostavili tople iftarske radosti i pakete ljudima koji su u potrebi.

Ponovo smo imali ogromnu podršku iz cijelog svijeta, ljudi su prepoznali naše iskrene namjere i kao što je to bila praksa prošlih godina, podržali našu ideju koju smo temeljito i profesionalno odradili do zadnjeg dana.

 

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svim našim donatorima: građanima BiH, BH dijaspori širom svijeta kao i brojnim domaćim i stranim organizacijama, privrednim subjektima i udruženjima koji su svojim uplatama i angažmanom pomogli sve naše aktivnosti tokom ramazana. Zahvaljujemo se i svim pojedincima i neformalnim grupama koji su samostalnim akcijama prikupili značajna sredstva za naše ramazanske podjele koje smo realizovali.

 

Zahvaljujemo se i svim našim uposlenicima koji su tokom cijelog mjeseca nesebično radili, uložili mnogo truda i vremena kako bi sve bilo besprijekorno organizovano. Bilo je i ove godine dosta dječijih osmijeha i bajramluka koje smo priredili djeci/jetimima jer smo na njih posebno osjetljivi. Nekako, uz njihovu sreću naše duše su ispunjenije.

 

DOBRO SE BOLJIM VRAĆA!

Video prilog/ MFS EMMAUS Ramazan 2022 – YouTube