fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

Prihvatni centar Duje dobio dezinfekcioni tunel: Donacija općine Doboj Istok

Zahvaljujući donaciji općine Doboj Istok, danas je ispred Prihvatnog centra Duje postavljen dezinfekcioni tunel kroz koji će biti obavezni proći svi koji ulaze u krug Centra kao i sami uposlenici. Pored svih preventivnih mjera zaštite koje su proglašavanjem pandemije uvedene u Prihvatni centar, ovaj vid dezinfekcije će u velikoj mjeri smanjiti sve eventualne rizike. Tunel je izgradila gračanička firma Kovan M.I. vodeći proizvođač Ekoline kotlova na pelet.
Pored dezinfekcionog tunela i sve prateće opreme za njegovo nesmetano funkcionisanje, donirano je i 100 litara namjenskog dezinfekcionog sredstva za tunel. Ovo je uistinu vrijedna donacija i koristimo priliku da se zahvalimo općinskom načelniku Kemalu Bratiću za podršku našem radu.

 

 

 

Dezinfekcioni tunel

Prihvatni centar Duje dobio dezinfekcioni tunel: Donacija općine Doboj IstokZahvaljujući donaciji općine Doboj Istok, danas je ispred Prihvatnog centra Duje postavljen dezinfekcioni tunel kroz koji će biti obavezni proći svi koji ulaze u krug Centra kao i sami uposlenici. Pored svih preventivnih mjera zaštite koje su proglašavanjem pandemije uvedene u Prihvatni centar, ovaj vid dezinfekcije će u velikoj mjeri smanjiti sve eventualne rizike. Tunel je izgradila gračanička firma Kovan M.I. vodeći proizvođač Ekoline kotlova na pelet.Pored dezinfekcionog tunela i sve prateće opreme za njegovo nesmetano funkcionisanje, donirano je i 100 litara namjenskog dezinfekcionog sredstva za tunel. Ovo je uistinu vrijedna donacija i koristimo priliku da se zahvalimo općinskom načelniku Kemalu Bratiću za podršku našem radu.

Gepostet von MFS-EMMAUS am Mittwoch, 8. April 2020