fbpx
JEZIK
  • Bosanski
  • English
Pretraga za:

Vrijedna donacija uručena za Narodnu kuhinju u Doboju

Zahvaljujući inicijativi gradonačelnika Doboja gospodinu Borisu Jeriniću, članovi Mjesnog odbora 7 SNSD-a, uz podršku gradskog odbora SNSD-a sa predsjednikom Obrenom Petrovićem, organizovali su se i prikupili veoma značajnu donaciju za potrebe rada Narodne kuhinje u Doboju u vidu prehrambenih namirnica. Pored toga u saradnji sa gradskom pekarom „Gordana“ dogovorena je svakodnevna isporuka peciva na adresu Narodne kuhinje.

Prikupljenu donaciju MFS-EMMAUS-u danas su lično uručili gradonačelnik Boris Jerinić,  Predsjednica skuštine Grada Doboja Sanja Vulić, te članovi i aktivisti pri Mjesnom odboru 7.

„Saradnja MFS-EMMAUS-a i Grada Doboj u radu Narodne kuhinje traje još od 2014. godine i to je nešto što je jako potrebno i korisno za osobe u stanju potrebe. Ova donacija je ujedno i poruka svima onima koji imaju da se tog viška mogu odreći i pomoći onima kojima je zaista potrebna pomoć u svakom obliku, to bi trebao da bude zadatak svih nas. Siguran sam da će ovakvih akcija i donacija biti i u narednom periodu posebno za vrijeme nadolazećih praznika.“ – istakao je Jerinić.

Gradonačelnik se zahvalio svim aktivistima kao i građanima koji su se uključili u ovu akciju i obećao podršku u radu Narodne kuhinje i u narednom periodu.

Narodna kuhinja u Doboju priprema obroke za 250 korisnika dnevno tako da je svaki oblik pomoći u radu kuhinje dobro došao. Mnogi korisnici tvrde da im je obrok iz Narodne kuhinje i jedini obrok tokom dana. Zahvaljujemo se i u njihovo ime na donaciji i radujemo se saradnji i u narednom periodu.